SOUTĚŽ o tři dětské hry z řady MENTAL BLOX - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o tři dětské hry z řady MENTAL BLOX - www.chrudimka.cz

MENTAL BLOX hra s 3D rébusy

Skládejte upravujte a přizpůsobujte různobarevné tvary ale nenechte se zmást těmito nekonečně zábavnými bloky které zaměstnají mozek na plné obrátky.

ANALYTICKÉ A KRITICKÉ MYŠLENÍ:

Mental Blox pomáhá dětem cvičit verbální instrukce kladení otázek a budování dovedností v kritickém myšlení. Karty s aktivitami poskytují dětem instrukce jak a co mají stavět.

PRO DOMÁCÍ UČENÍ:

Mental Blox je skvělý doplněk k tomu aby se vaše děti učily doma a zároveň se bavily!


MENTAL BLOX GO! hra s 3D rébusy

Mental Blox Go! obsahuje více než 30 hádanek a her bystřících mysl které posouvají kritické myšlení a strategickou hru na hranici možností!

Ať už hrajete sólově v kooperaci nebo proti několika přátelům určitě si užijete zábavu. Hra je určena pro jednoho i více hráčů.

Určeno pro děti od 5 let. Hra je uložena v pevné krabičce pro snadné přenášení a úklid.


MENTAL BLOX JUNIOR -hra s 3D rébusy

Logická hra s 3D rébusy pro ty nejmenší vhodná již od 4 let. Zábavné stavění rozvíjí kritické myšlení postřeh logické uvažování a prostorovou orientaci dětí.


Chcete-li vyhrát jednu ze tří her z řady MENTAL BLOX odpovězte e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky některé z našich sociálních sítí Facebooku Twitteru či Instagramu.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

 

Datum ukončení soutěže: 12.1.2021

Kategorie: Hračky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace