Vyhrajte unikátní triko které odolá špíně a není na něm vidět pot! - www.chrudimka.cz

Vyhrajte unikátní triko které odolá špíně a není na něm vidět pot! - www.chrudimka.cz

Termín soutěže 6. 19. 12. 2020

Nejmodernější trika současnosti vyrobená v České republice z kvalitní dlouhovlákenné bavlny s naprosto unikátními vlastnostmi. Není na nich vidět pot odolají ušpinění snižují zápach a díky prémiovým materiálům a speciální úpravě jsou oproti běžným trikům příjemnější na tělo.

Jak to funguje?

Vnější strana je díky hydrofobní úpravě chráněna proti skvrnám a špíně. Kapaliny po triku volně stečou a nezanechají stopu.

Vnitřní strana silně saje absorbuje vlhkost a rozvádí ji do velké plochy. Tím zajišťuje rychlé odpaření přes pleteninu ven urychluje odpařování tělesné vlhkosti a díky tomu studí méně než běžné bavlněné triko.

Kombinace těchto efektů zajišťuje příjemný pocit při nošení snižuje zápach a poskytuje triku jeho největší benefit mokré skvrny po pocení zvenku nejsou vidět.

Garantujeme vám že na vás nebude vidět pot ať jste v jakékoli situaci.

TIP NA VÁNOČNÍ DÁREK

Triko vám navíc zabalíme do luxusní dárkové krabice s fotorámečkem která ho promění v nezapomenutelný dárek. Pod stromečkem udělá dojem.

Chcete-li vyhrát jedno ze tří chytrých trik CityZen odpovězte e-mailem na soutěžní otázky a staňte se fanoušky některé z našich sociálních sítí Facebooku Twitteru či Instagramu.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

 

Datum ukončení soutěže: 19.12.2020

Kategorie: Oblečení


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace