SOUTĚŽ o tři akustická dvojalba Mňágy a Žďorp  Přístav Unplugged - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o tři akustická dvojalba Mňágy a Žďorp Přístav Unplugged - www.chrudimka.cz

Termín soutěže 4. 12. 2020 4. 1. 2021

Mňága a Žďorp vydala koncem listopadu akustické dvojalbum Přístav Unplugged. Jde o záznam koncertu který kapela odehrála za nouzového stavu 9. 5. 2020 v hospodě Přístav ve Valašském Meziříčí. „Byl to náš první akustický koncert v životě bez diváků s kamerama za zády a navíc v tý podivný atmosféře nemocné společnosti. Ale užili jsme si ho jak nejvíc to šlo' vzpomíná zpěvák Petr Fiala.

Přístav Unplugged obsahuje 21 písniček a nabízí průřez historií kapely od první desky Made in Valmez až po tu poslední Třecí plochy. Najdete na něm jak největší hity v čele s Nejlíp jim bylo Made in Valmez nebo I cesta může být cíl tak i míň známé písničky které v akustické podobě překvapily. „Třeba Den kdy v Brně hrála ABBA nebo Nic složitýho už normálně v záplavě jiných kousků nehrajeme ale tady se vylouply jako bezva songy” říká Petr Fiala.

I tentokrát kapele pomohli album vydat fanoušci pomocí crowdfundingu. To je model který Mňáze zafungoval už u studiových alb Made in China Třínohý pes a Třecí plochy. Tentokrát požadovaných 300 tisíc vybrala během dvou dnů. Nakonec jí fanoušci poslali 881 107 Kč což je kapelní crowdfundingový rekord.


Chcete-li vyhrát jedno ze tří akustických dvojalb Mňágy a Žďorp Přístav Unplugged odpovězte e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky některé z našich sociálních sítí Facebooku Twitteru či Instagramu.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

 

Datum ukončení soutěže: 4.1.2021

Kategorie: CD & DVD & knihy


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace