SOUTĚŽ o autorské výrobky Lucie Ernestové  DUHOVÁ KOČKA - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o autorské výrobky Lucie Ernestové DUHOVÁ KOČKA - www.chrudimka.cz

DUHOVÁ KOČKA je autorská dílna výtvarnice Lucie Ernestové kde najdete spoustu radosti pro celou rodinu. Nejen vzdělávací deskové hry báječnou karetní hru Magicon pexesa a puclíky ale i inspirační karty Cesta k sobě a Cesta životem. Velmi očekávanou novinkou letošního roku jsou partnerské karty ON a ONA z nichž řada obrázků zdobí i stránky originálních kalendářů a diářů 2021. Spoustu radosti přinesou malým i velkým akvarelové vymalovánky bloky a lapače nápadů autorské tašky a kapsičky aromaterapeutická mýdla a éterické oleje zrcátka magnety přívěsky a náušnice toaletní taštičky crossbody kabelky z kterých je mrknutím oka batůžek a mnohé další krásné dárky.

Kamenný obchod s kompletním sortimentem DUHOVÉ KOČKY najdete v historickém centru Pardubic.

Vstoupíte zde do země her fantazie a tvořivosti.

DUHOVÁ KOČKA • Pernštýnská 13 PARDUBICE • PO PÁ 10 18 h
v době nouzového stavu otevřeno pro vyzvednutí zboží PO PÁ 12 15 h SO 10 12 h
tel.: 608 014 966 • e-mail: mirka@duhovakocka.cz

Chcete-li vyhrát autorské výrobky Lucie Ernestové DUHOVÁ KOČKA odpovězte e-mailem na soutěžní otázky a staňte se fanoušky některé z našich sociálních sítí Facebooku Twitteru či Instagramu.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

 

Datum ukončení soutěže: 2.1.2021

Kategorie: Ostatní


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace