SOUTĚŽ o tři balíčky kávy WORLD COFFEE - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o tři balíčky kávy WORLD COFFEE - www.chrudimka.cz

Termín soutěže 30. 11. 30. 12. 2020

Historie medlešické pražírny kávy World Coffee se začala psát zhruba před 15 lety.

Na začátku stála touha po cestování po objevování dalekých krajin poznávání tamních kultur poznávání vůní a chutí dané země poznávání místních lidí a jejich zvyklostí. Zpočátku šlo o Evropu později o Severní Afriku 'Černou” Afriku Ameriku až po Asii.

Později jsme začali na cestách více vyhledávat místní kávu. Zajímat se o její pěstování přípravu pražení a místní obřady kávy. Z těchto cest jsme se vraceli plni zážitků a hlavně se zásobou místní kávy a čaje. Ta však časem vždy došla.

A právě v tomto okamžiku začíná příběh našeho samotného pražení kávy. Časem jsme pražení zdokonalovali vytvářeli nové profily přišly na řadu první směsi a první lahodné Arabiky. S tím vším se samozřejmě nesou nemalé investice ale pokud chce člověk dělat vynikající kávu musí investovat do nové technologie.

V roce 2020 jsme otevřeli náš první obchod s kávou v Chrudimi. Kávu dodáváme do mnoha firem po celé republice do vybraných kaváren ale největší potěšení nám dělá pochvala od našich zákazníků. Splnili jsme si svůj sen a práce je zároveň i našim koníčkem.

Pokud pražíte kávu tak ji musíte pražit hlavně srdcem je to práce která se musí dělat naplno.

Máme spousty plánů do budoucna a naši zákazníci se mají na co těšit.

To je příběh World Coffee pražírny kávy Medlešice. Stavte se u nás na kávu!

Chcete-li vyhrát jeden ze tří balíčků kávy WORLD COFFEE odpovězte e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky některé z našich sociálních sítí Facebooku Twitteru či Instagramu.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

 

Datum ukončení soutěže: 30.12.2020

Kategorie: Hračky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace