SOUTĚŽ o fantasy hru NEMESIS - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o fantasy hru NEMESIS - www.chrudimka.cz

Termín soutěže 28. 11. 28. 12. 2020

FYFT

Ať už cestuješ nalehko skládáš kostku nebo posiluješ na větvi jsme rádi že děláš to co ti do života přináší vášeň a nadšení. Sami se snažíme žít naplno. Našim cílem je toto nadšení ti ukázat usnadnit ti začátky a přiblížit tě potenciálu. Jedeme proti znuděnému proudu okolí.

FYFT je obchod ale ještě více idea která se zaměřuje na výplň volného času.

Produkty které nabízí jsou přímo určeny k provozování volnočasové aktivity nebo tuto aktivitu usnadňují či zpříjemňují. Tyto aktivity mají kromě svého primárního účelu v podobě zábavy i další hlubší význam přináší pozitivní emoce pojí nás s přáteli a vytvářejí nové budují charakter odhodlání a pevnou vůli. Jsou to aktivity které vedou k rozvoji člověka. Lidem kteří se těmto koníčkům věnují chce ale nabídnout mnohem víc než jenom výměnu zboží za peníze.

Organizuje a sponzoruje soutěže srazy workshopy učí lidi jak se v jednotlivých směrech zlepšit a na pobočkách poskytuje prostor pro setkávání.

FYFT se věnuje třeba komunitám okolo speedcubingu kendamy cardistry žonglování nebo deskových her.


NEMESIS

Nemesis je hra s detailně zpracovanými figurkami pro 1-5 hráčů o přežití v kosmické lodi infiltrované nepřátelskou životní formou. Pravidla jsou koncipována s důrazem na atmosféru plnou blafování předstírání obviňování ale i spolupráce zkrátka všeho co patří ke kultovním hororovým sci-fi příběhům.

Posádka se probouzí z hibernace. Palubní AI hlásí kritický stav loď není bez servisního zásahu schopna dalšího letu. Vaším úkolem je najít poškození loď opravit a bezpečně se s ní vrátit na Zemi. Je tu však potíž: jeden člen posádky byl nalezen mrtev. Někdo násilím otevřel jeho hibernační kóji a udělal mu díru do hrudníku. Aby toho nebylo dost je z útrob lodi slyšet podivný šramot nepřipomínající nic co jste kdy v životě slyšeli. Budete tváří v tvář nepředstavitelné hrůze dál věřit ostatním členům posádky?


Chcete-li vyhrát fantasy hru NEMESIS odpovězte e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky některé z našich sociálních sítí Facebooku Twitteru či Instagramu.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

 

Datum ukončení soutěže: 28.12.2020

Kategorie: Hračky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace