SOUTĚŽ o knihu Tajemství skupiny Queen - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o knihu Tajemství skupiny Queen - www.chrudimka.cz

Termín soutěže 24. 11. 24. 12. 2020

Tajemství skupiny Queen je oficiální publikací která byla průběžně konzultována a schválena členy kapely. Vypráví příběh neuvěřitelně nadané a populární skupiny hudebníků kteří dokázali nejen získat ale také udržet ohromnou fanouškovskou základnu.

Kniha formou fotografií a psaného slova oslavuje skupinu její členy nahrávky a koncerty. Rovněž představuje unikátní kousky ze soukromých sbírek jednotlivých členů Queen.

Kniha fanouškům nabízí dosud nevídaný přístup do míst kde se kapela pohybovala a také příležitost zhlédnout snímky zajímavých předmětů spojených s její tvorbou. K těm se řadí například vstupenky do zákulisí hudebníky vlastnoručně psané texty písní vzácné plakáty originální itineráře z turné pohlednice limitované edice nahrávek pozvánky na dnes již legendární večírky k turné a mnoho dalšího!

To vše dokresluje nezapomenutelný příběh skupiny Queen jejíž popularita trvá dodnes.

Chcete-li vyhrát knihu Tajemství skupiny Queen odpovězte e-mailem na soutěžní otázky a staňte se fanoušky některé z našich sociálních sítí Facebooku Twitteru či Instagramu.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

 

Datum ukončení soutěže: 24.12.2020

Kategorie: CD & DVD & knihy


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace