SOUTĚŽ o dětskou hru DRAGOMINO - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o dětskou hru DRAGOMINO - www.chrudimka.cz

Termín soutěže 22. 11. 22. 12. 2020

Dragomino je roztomilá dračí varianta strategické hry Kingdomino určená malým hráčům. Ti budou postupně prozkoumávat rozličné krajiny Dračího ostrova nalézat dračí vejce z nichž se při troše štěstí vyklubou malí dráčkové. Mezi vejci se však ukrývá i dost pukavců…

Podobně jako v klasickém Kingdominu začíná hra výběrem dominového dílku. Ten pak hráči umístí do své oblasti. Pokud k sobě dokáží přiložit dva totožné typy krajiny mají právo si vzít dračí vejce. Žetonek vejce však ukrývá překvapení na jeho lícové straně může být buď právě vylíhnutý malý dráček nebo se může jednat o smrdutý pukavec. A ten jak jasno body nepřinese.

Dominové dílky začíná vybírat vždy hráč který vlastní žeton dračí mámy. Hráči kteří následují po něm tak mají vždy již omezený výběr. Žeton lze získat tak že k sobě sice přiložíte dva dílky stejné krajiny avšak vejce které získáte bude pouhým pukavcem.


Chcete-li vyhrát dětskou hru DRAGOMINO odpovězte e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky některé z našich sociálních sítí Facebooku Twitteru či Instagramu.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

 

Datum ukončení soutěže: 22.12.2020

Kategorie: Hračky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace