SOUTĚŽ o tři dárková balení GOODWAYS - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o tři dárková balení GOODWAYS - www.chrudimka.cz

Termín soutěže 20. 11. 20. 12. 2020

V době založení GoodWays se v České republice ještě tolik nemluvilo o udržitelném způsobu života a o nutnosti nahrazovat jednorázové plastové výrobky těmi znovupoužitelnými jako nyní. My jsme se to rozhodli změnit přispět svým dílem a snížit závislost světa na plastových lahvích a jiných jednorázových výrobcích.

GoodGlass je krásná designová lahev kterou chce mít každý s sebou a tím se přirozeně chová více udržitelně nekupuje zbytečné plastové lahve s vodou či kelímky s limonádou. Není nic jednoduššího než požádat o drink do vlastní lahve!

Zároveň s našimi produkty se tedy snažíme šířit i myšlenku znovupoužitelnosti a bezodpadovosti. Proto nyní zařazujeme další produkty které nahrazují jednorázové plastové výrobky abychom motivovali k žití života s menším množstvím odpadu. Aktuálně již najdete v naší nabídce například bambusová brčka či příbory aktivní uhlí na čištění vody šité produkty na bezobalové nakupování kapsičky na svačinu směsi čajů a koření a plánujeme další a další produkty.

Chcete-li vyhrát tři dárková balení GOODWAYS odpovězte e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky některé z našich sociálních sítí Facebooku Twitteru či Instagramu.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

 

Datum ukončení soutěže: 20.12.2020

Kategorie: Ostatní


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace