SOUTĚŽ o tři díly kuchařek JÍME ZDRAVĚ - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o tři díly kuchařek JÍME ZDRAVĚ - www.chrudimka.cz

Jíme zdravě s Fitrecepty 120 zdravých a chutných receptů pro celou rodinu

Historicky první tištěná kuchařka kterou jsme se rozhodli vydat pro naše fanoušky. Najdete v ní 120 originálních receptů které jsme sami vymysleli uvařili a také nafotili.

Recepty v kuchařce jsou řazené do kategorií podle druhu jídla. Snídaně polévky pomazánky a tak dále. U každého najdete kromě jednoduchého postupu také nutriční hodnoty a tipy čím jídlo ozvláštnit. Většinu surovin seženete v běžných supermarketech a obchodech pro některé se musíte vypravit do zdravé výživy nebo si je objednat ve specializovaném e-shopu.

Všechny recepty jsme připravovali v průměrných kuchyních s běžným vybavením. A když jsme to zvládli my zvládnete to taky. Knížka potěší jak úplné začátečníky kteří s vařením teprve začínají a potřebují pomocnou ruku tak zkušené kuchařky a kuchaře hledající originální a zdravé recepty pro celou rodinu.

Kniha má celkem 256 stran a obsahuje 120 receptů rozdělených do 7 kategorií Snídaně a svačiny Obědy a večeře Polévky Pomazánky Slané mlsání Sladké mlsání a Osvěžení Saláty Nápoje a Zmrzliny. * 120 receptů rozdělených do 7 kategorií * Zdravá jídla z dostupných surovin * Rychlá a jednoduchá příprava * Srozumitelné postupy a nutriční hodnoty * Seznam alternativ pro případ prázdné spíže * Chuť jídel testována na celé rodině


Jíme zdravě s Fitrecepty II. 120 snadných a netradičních receptů pro každý den

3 měsíce po vydání první kuchařky jsme se s vervou pustili do přípravy 2. dílu. Když jsme totiž četli všechny vaše nadšené ohlasy a výzvy ať určitě připravíme pokračování nechtěli jsme čekat. Takže už je tu ještě vonící novotou a s krásnou obálkou kterou jste nám pomohli vybrat.

V čem je podobná a v čem se liší od 1. dílu? I tentokrát jsme recepty vymýšleli tak aby byly zdravé a jednoduché na přípravu. Zachovali jsme seznam alternativ informace o časové náročnosti i nutriční hodnotě které jste si chválili. Těšte se na větší rozmanitost ingrediencí a postupů. I když jsme byli trošku odvážnější pořád jsme dbali na to aby byly suroviny dobře dostupné a postupy zvládl každý. Jestli jste se s námi provařili prvním dílem bude to pro vás úplná hračka!

Členění kategorií je hodně podobné. Najdete tu opět Snídaně a svačiny Polévky Obědy a večeře Pomazánky a nově Zdravé mlsání Nápoje a saláty a taky Vánoční laskominy. Vyslyšeli jsme vaše přání a přidali jsme víc slaných snídaní a dobrot a také víc receptů s masem. Všechna jídla která uvidíte na obrázcích jsme přitom připravovali a fotili v normální kuchyni s běžným vybavením. A když jsme to zvládli my zvládnete to taky!

Tak co budete s námi dál jíst zdravě?


Jíme zdravě ve městě i na venkově Příběhy kuchařů jako jste vy

Naše třetí kuchařka se nese v jiném duchu než ty předchozí. Tentokrát nejsme hlavními hrdiny my ale kuchaři jako jste vy. Tvořili jsme ji totiž společně s našimi fanoušky a čtenáři. Od prvních nápadů až po společné zkoušení receptů ochutnávání a hodnocení.

V kuchařce tak najdete nejen recepty ale také příběhy a fotografie lidí se kterými jsme jídla vařili. Celkem jsme se podívali do 8 kuchyní v různých městech i vesnicích Česka. Recepty připravovala ochutnávala a komentovala maminka Týna a její dvě děti. Zapojila se také fitness trenérka Veronika. Nebo třeba Jakub a Jana kteří se starají o farmu s býky a ovcemi.

Jaké kapitoly tedy v kuchařce najdete? Pomalé snídaně Rychlovky do krabičky V hlavní roli zelenina Zaostřeno na maso Sladké radosti Na návštěvě u babičky Posezení s přáteli Víkend v kuchyni Kdoví možná jsou některé stránky v kuchařce díky vám.

Ať se vám podle nich dobře vaří!


Chcete-li vyhrát tři díly kuchařek JÍME ZDRAVĚ odpovězte e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky některé z našich sociálních sítí Facebooku Twitteru či Instagramu.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

 

Datum ukončení soutěže: 18.12.2020

Kategorie: CD & DVD & knihy


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace