SOUTĚŽ o vitamíny minerály a doplňky stravy značky JML - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o vitamíny minerály a doplňky stravy značky JML - www.chrudimka.cz

Kloub300

Stárnutí organismu s sebou nese řadu změn mimo jiné významnou ztrátu obsahu vody ve tkáních. Zcela zřetelný je tento fakt na kůži jako typický rozvoj vrásek. Aniž tento stav vnímáme postihují podobné změny i ostatní tkáně včetně kloubů a jejich chrupavek. Jelikož chrupavka představuje hlavní část kloubu která je odpovědná za jeho hladkou a nebolestivou činnost bývá její poškození stárnutím nadměrnou zátěží úrazem hlavní příčinou kloubních potíží. V kombinaci s osteoporózou metabolickým onemocněním pro nějž je typický úbytek kostní hmoty a postihuje zejména starší ženy se pohybové potíže ještě zvýrazňují.

Kloub 3000+ patří mezi přípravky nové generace obsahující některé přirozeně se vyskytující složky chrupavek. Jedná se o speciální směs MSM 1000mg glukosamin sulfátu 1500 mg a chondoitin sulfátu 500 mg v ideálním poměru jednotlivých složek i celkové denní dávky. Tato směs je navíc obohacena olejem z brutnáku lékařského.


Chelát Magnezium 375 + vitamín B6 s postupným uvolňováním

JML Chelát Magnezium 375 + vitamín B6 s postupným uvolňováním je určen k doplňování hořčíku do organismu. Hořčík ve formě tzv. chelátu bisglycinátu hořečnatého se vyznačuje snadnou vstřebatelností a velmi dobrou snášenlivostí.
Tato forma poskytuje tělu i aminokyselinu glycin běžnou součást bílkovin. Obě aktivní látky jsou z tablety uvolňovány postupně což umožňuje jejich dokonalejší využití organismem.

Hořčík podporuje činnost nervové soustavy i psychiku. Přispívá k normálnímu energetickému metabolismu a ke snížení únavy a vyčerpání. Pomáhá udržovat práci svalů a normální stav kostí a zubů příznivě působí na tvorbu bílkovin.

Vitamín B6 se podílí na regulaci hormonální aktivity podporuje energetický metabolismus tvorbu červených krvinek a normální funkci imunitního systému.


MultiMax POWER energy

Trvalá zátěž kterou sebou přináší moderní doba spojená s nadměrným stresem únavou nedostatkem pohybu znečištěním životního prostředí často kombinovaná s nesprávnou životosprávou klade stále větší nároky na odolnost lidského organismu. Snaha o pomoc našemu tělu v tomto nelehkém zápase formou zajištění přiměřeného množství vitamínů a minerálů se stává rutinní součástí každodenního života.

JML nyní přichází s novou vylepšenou formou komplexního multivitaminového preparátu vyznačujícího se systémem tzv. postupného uvolňování. Naše tělo je schopno z vitamínů a minerálů které přicházejí do organismu využít v čase jen v omezeném množství. Je-li po užití běžné tablety vstřebané množství vitamínů příliš vysoké dochází u většiny z nich k vyloučení ledvinami bez užitku z organismu ven. Uvedený negativní jev je u těchto tablet potlačen a vstřebávání účinných látek je zajištěno rovnoměrně v průběhu dne.


Ginkgo Guarana

Ginkgo pomáhá udržovat periferní cirkulaci krve což je příznivé pro funkci zraku a sluchu. Podporuje mozkové funkce psychickou kondici a činnost nervového systému pomáhá udržovat s věkem se zhoršující paměť.

Tento doplněk stravy je speciálně vyvinutý jako komplex tak aby se pozitivní vlastnosti všech složek vzájemně doplňovaly a podporovaly a tím bylo dosaženo maximálniho efektu než při užívání jednotlivých látek samostatně. Ginkgo Gua­rana bývá prospěšný při zhoršeném krevním zásobení mozku ostatních orgánů včetně končetin při unavené paměti i při fyzické a psychické zátěži vyčerpání a stresu.


Kardio Q10+

Kardio Q10+ je špičkový přípravek nové generace pro ochranu organismu a podporu metabolismu. Je vhodný při stavech únavy vyčerpanosti a stresu. Koenzym Q10 a L-karnitin jsou v těle přirozenými složkami energetického metabolismu. Vitamin E a selen pomáhají chránit buňky před oxidačním stresem selen přispívá k normální funkci imunitního systému a ke správné funkci štítné žlázy. Příznivě ovlivňuje tvorbu spermií pomáhá udržovat normální stav vlasů a nehtů. Speciální kombinace Kardio Q10+ obsahuje důležité složky jejichž maximální využitelnost umocňuje sójový olej a synergicky spolupůsobící vitamín E a selen.

Aktivní látky včetně lecitinu jsou rozpuštěny v sójovém oleji a uzavřeny v progresivní softgelové kapsli. Pro zachování účinnosti a kvality je Kardio Q10 balen v bílé plastikové dóze zabraňující přístupu vzduchu světla a vlhkosti.


Vitamín C-500 mg Immunity + šípky a zinek

JML Vitamín C-500 mg Immunity + šípky a zinek v kapslích naplněných speciálními mikrogranulemi které všechny aktivní látky uvolňují postupně takže tyto jsou k dispozici po dobu až 8 hodin. Je tím podstatně zvýšena jejich dostupnost pro organismus a účinnost vstřebávání do těla.

Vitamin C přispívá k normální funkci imunitního systému a k ochraně buněk před oxidativním stresem. Podporuje energetický metabolismus i tvorbu kolagenu.

Šípek podporuje imunitní systém. Blahodárně působí na celkový fyzický stav.

Zinek podporuje funkci imunitního systému. Příznivě působí na funkci zraku přispívá k udržení normálního stavu pokožky kostí vlasů a nehtů. Pomáhá udržovat normální hladinu testosteronu v krvi.


Chcete-li vyhrát vitamíny minerály a doplňky stravy značky JML odpovězte nám e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky Chrudimka.cz a JML Fitness Line na Facebooku.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

 

Datum ukončení soutěže: 4.12.2020

Kategorie: Zdraví & hubnutí & potraviny


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace