SOUTĚŽ o dvě postřehové hry od Dino Toys - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o dvě postřehové hry od Dino Toys - www.chrudimka.cz

Hex Up!

Nemůžete se rozhodnout jestli sáhnout po logické či strategické hře nebo třeba postřehovce? Pořiďte všechny v jednom balíčku. Originální česká hrací sada HEX UP! obsahuje celkem 6 her z nichž každá má jiná pravidla i dynamiku.

Postřeh a rychlost si procvičíte u her PACK a SPEED logiku otestuje hra LAND. Zda umíte dobře oblafnout soupeře zjistíte u deskovky BLUFF. Potřebujete spíše trénovat paměť? Pak vás bude bavit THINK kde si soupeři navzájem připravují zadání a v pravou chvíli jedno z řešení skryjí. Mistři taktizování zase ocení hru CODE při které potřebujete poskládat zadaný kód aniž byste prozradili svou tajnou strategii.


Strašák

Nudy? Té se strašáci nebojí. Dokážou ji totiž zahnat jediným mávnutím koštěte. Karetní hra při které si děti procvičí postřeh a paměť má jednoduchá pravidla. Na stůl se vždy položí karta strašáka kterému chybí oblečení jedné barvy fialové žluté zelené či modré. Ten kdo toto oblečení první správně doplní může odložit příslušnou kartu. Vítězí hráč který se co nejdříve zbaví všech svých karet co drží v ruce.

Hra byla vyrobena v ČR a mohou ji hrát 2 nebo až 6 hráčů. Děti se při ní naučí rychle reagovat a procvičí si rozlišovací schopnosti.


Chcete-li vyhrát dvě postřehové hry od Dino Toys odpovězte e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky některé z našich sociálních sítí Facebooku Twitteru či Instagramu.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

 

Datum ukončení soutěže: 29.11.2020

Kategorie: Hračky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace