SOUTĚŽ o budovatelskou hru COATL - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o budovatelskou hru COATL - www.chrudimka.cz

Coatl je abstraktní budovatelská hra založená na aztécké mytologii. Vytvářet budete pestrobarevné sochy opeřených hadů cóatlů. Pokud se vám podaří chytře kombinovat jistě vás zasloužená sláva nemine.

Blíží se jmenování nového aztéckého velekněze. Vytvořte ty nejúžasnější a nejelegantnější sochy opeřených hadů nejčastěji známých pod jménem Cóatl.

Hadi se skládají z hlavy několika částí těla a ocasu. Jednotlivé části jsou různě barevné. Vy musíte části kombinovat tak abyste vyhověli požadavkům karet proroctví.

Čím více požadavkům cóatl vyhoví tím více bodů prestiže přinese. Cóatl může navíc přinést bonusové body prestiže a to v případě že vyhoví požadavkům jedné z karet chrámů.

Chcete-li vyhrát budovatelskou hru COATL odpovězte e-mailem na soutěžní otázky a staňte se fanoušky některé z našich sociálních sítí Facebooku Twitteru či Instagramu.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

 

Datum ukončení soutěže: 25.11.2020

Kategorie: Hračky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace