SOUTĚŽ o knihu Život plný dobrodružství - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o knihu Život plný dobrodružství - www.chrudimka.cz


Světem křížem krážem

LEOŠ ŠIMÁNEK dělá neobvyklé věci které s sebou přinášejí i neobvyklá dobrodružství! Po sedmidílné řadě autobiografických cestopisů se rozhodl pokračovat stylem interview a sepsat svoji kompletní autobiografii.

Tentokráte se Leoš s manželkou Lenkou nesetkal jako předtím jen s mladším bratrem a švagrovou na chalupě v Orlických horách. Pozval i svého staršího bratra s manželkou a sestru s chotěm na chalupu do Rtyně v Podkrkonoší kterou jako zavedený penzion převzali po Lenčiných rodičích. Bylo dohodnuto že pobudou tak dlouho dokud jim Leoš nevylíčí své zážitky jak z dětství a mládí tak i z následných cest a expedic po celém světě které zprvu podnikal sám a později s celou rodinou. Když se po čtyřech dnech strávených na chalupě sourozenci loučili přišel za Leošem jeho starší bratr a řekl: Podivuhodné je že jsi přežil všechno to co jsi zažil! Z vyprávění s bratry a sestrou Leoš Šimánek vybral pro tuto knihu své nejzajímavější zážitky které jsou dokumentovány množstvím barevných fotografií.

Chcete-li vyhrát autobiografickou knihu Leoše Šimánka Život plný dobrodružství odpovězte e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky některé z našich sociálních sítí Facebooku Twitteru či Instagramu.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

 

Datum ukončení soutěže: 13.11.2020

Kategorie: CD & DVD & knihy


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace