SOUTĚŽ o kuchařku Jíme zdravě po celý rok * Jaro * Léto * Podzim * Zima - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o kuchařku Jíme zdravě po celý rok * Jaro * Léto * Podzim * Zima - www.chrudimka.cz

Po třech kuchařských bestsellerech Jíme zdravě se autoří rozhodli vrátit k úplným základům a začali čerpat inspiraci z ryze českých surovin které jsou typické pro každé roční období a nemusí k nám putovat přes půlku zeměkoule.

Původně dvě zamýšlené kuchařky spojili v jednu velkou bichli ve které najdete 160 zdravých a rychlých receptů které zvládne připravit úplně každý. Těšit se můžete na 400 stránek plných receptů na vydatné snídaně jednoduché svačiny sezónní polévky rychlé obědy a večeře s masem i bez něj a tradiční i netradiční sladké dobroty pro mlsouny.

Sezónnost surovin hrála při vytváření receptů hlavní roli nejen proto že jsou suroviny mnohem kvalitnější a chutnější ale i proto že jsou v jejich sezóně mnohem cenově dostupnější. Autoři mysleli nejen na letní dobroty z jahod meruněk nebo rajčat ale i na opomíjené podzimní a zimní suroviny jako jsou dýně brambory červená řepa nebo třeba kapusta. Tentokrát si vzali na pomoc i své fanoušky kteří s nimi testovali a ochutnávali všechny recepty.

Chcete-li vyhrát kuchařku Jíme zdravě po celý rok * Jaro * Léto * Podzim * Zima odpovězte e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky některé z našich sociálních sítí Facebooku Twitteru či Instagramu.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

 

Datum ukončení soutěže: 9.11.2020

Kategorie: CD & DVD & knihy


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace