SOUTĚŽ o knihy pro milovníky čaje a kávy - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o knihy pro milovníky čaje a kávy - www.chrudimka.cz

Milovník čaje

'V KRABICI ČAJE JE VELKÁ DÁVKA POEZIE A KRÁSA POROZUMĚNÍ.”

Ralph Waldo Emerson
Výjimečná kniha věnovaná všem milovníkům čaje. Čaj je mnohem víc než pouhý nápoj: je to známka chuti zpříjemnění setkání nebo inspirace pro duchovní chvíle.
Pití čaje je symbolem přátelství a pohostinnosti. Tato kniha vás seznámí s padesáti nejznámějšími druhy čaje i s taji přípravy tohoto lahodného nápoje.
Text doplňuje mnoho barevných fotografií.


Milovník kávy

'KÁVA MUSÍ BÝT HORKÁ JAKO PEKLO ČERNÁ JAKO ĎÁBEL A SLADKÁ JAKO LÁSKA.”


I ten nejobyčejnější hrnek může obsahovat neodolatelnou kombinaci sestávající z lahodné chuti a bohatého aroma. Káva vám může zpříjemnit každý den. Tato kniha vás seznámí s nejrozšířenějšími druhy kávy s jejím pěstováním i správnou přípravou. Řada receptů vám ukáže že káva rozhodně nemusí posloužit jen jako nápoj. Text doplňuje mnoho barevných fotografií.


Chcete-li vyhrát jednu z knih pro milovníky čaje či kávy odpovězte e-mailem na soutěžní otázky a staňte se fanoušky některé z našich sociálních sítí Facebooku Twitteru či Instagramu.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

 

Datum ukončení soutěže: 5.11.2020

Kategorie: CD & DVD & knihy


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace