SOUTĚŽ o rozšíření rodinné hry KARAK: Regent - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o rozšíření rodinné hry KARAK: Regent - www.chrudimka.cz


Karak: Regent je rozšířením pro rodinnou hru Karak. Přináší do hry 4 nové hrdiny nové díly labyrintu nové nepřátele a hlavně uvádí nový herní režim Pán Karaku ve kterém se jeden z hráčů zhostí role padlého vládce a pokusí se navrátit mu jeho dávnou moc.

Kde se vzali v hlubokém podzemí Karaku oživlí kostlivci a děsivý drak ? Odpověď se ukrývá v zaprášených svitcích zmiňujících krutého panovníka bažícího po nekonečné moci a bohatství. Za jeho vlády trpěla celá země a není divu že se našli hrdinové kteří se jej pokusili zastavit. Vydali se do hradu Karak a už o nich nikdy nikdo neslyšel. Svůj úkol však splnili pán Karaku zmizel. Co přesně se však stalo nikdo doopravdy neví. Proslýchá se však že díky temné magii kterou použil uvízl na hranici mezi životem a smrtí kde čeká na svůj návrat do světa živých…

Hra Karak: Regent obsahuje: 18 destiček katakomb 5 karet hrdinů 5 figurek hrdinů 5 stojánků 8 žetonů nestvůr a pravidla.

Chcete-li vyhrát rozšíření rodinné hry KARAK: Regent odpovězte e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky některé z našich sociálních sítí Facebooku Twitteru či Instagramu.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

 

Datum ukončení soutěže: 29.10.2020

Kategorie: Hračky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace