SOUTĚŽ o karetní hru MARVEL CHAMPIONS - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o karetní hru MARVEL CHAMPIONS - www.chrudimka.cz

Marvel Champions je karetní kooperativní hra postavená na jejím dalším rozšiřování systém Living Card Game ve které se vžijete do rolí nejmocnějších hrdinů světa.

Iron Man spojí síly s Black Pantherem aby zastavili Rhina který řádí v ulicích New Yorku. Captain Marvel se Spider-Manem zase bojují s Ultronem který ohrožuje svět totálním vyhlazením. Dokážete se postavit po bok těmto legendárním hrdinům a stát se šampionem?

Vrhněte se do hlubin marvelovského světa s kooperativní LCG hrou pro jednoho až čtyři hráče Marvel Champions: Karetní hra. To je hra umožňující se hráčům vtělit do rolí ikonických hrdinů z marvelovského světa ve kterém budou bojovat o to aby různí nechvalně proslulí záporáci nebyli schopni realizovat své ďábelské plány. Vzhledem k tomu že se jedná o takzvanou Living Card Game tak hra Marvel Champions bude nadále doplňována pravidelnými balíčky v nichž bude možné nalézt nové hrdiny a scénáře.

Chcete-li vyhrát karetní hru MARVEL CHAMPIONS odpovězte e-mailem na soutěžní otázky a staňte se fanoušky některé z našich sociálních sítí Facebooku Twitteru či Instagramu.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

 

Datum ukončení soutěže: 25.10.2020

Kategorie: Hračky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace