SOUTĚŽ o knihu Mötley Crüe  Zpověď rockové skupiny s nejhorší pověstí na světě - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o knihu Mötley Crüe Zpověď rockové skupiny s nejhorší pověstí na světě - www.chrudimka.cz

Sex drogy a rock'n'roll

„Nejdivočejší rock'n'rollový příběh který kdy kdo vyprávěl' tak charakterizoval jeden z recenzentů neuhlazenou autobiografii Mötley Crüe jejíž členové své historky vyprávějí zcela bez ostychu.

Tato barvitá kniha překypuje šokujícími historkami o hromadných orgiích drogových mejdanech a úletech v zákulisí jež by přivedly do rozpaků i Ozzyho Osbourna. Se svými příběhy vystupují celebrity jako Heather Locklearová a Pamela Andersonová; členové skupiny hovoří o heavymetalové filozofii rvačkách při koncertech a o tom jak správně nakládat s dívkami jež se hrnou za umělci do šatny. Oživlá noční můra všech rodičů.

Čtyřčlenná americká kapela Mötley Crüe má v deníčku kromě alkoholových a drogových eskapád i zápis z nominací na prestižní ceny Grammy.

Chcete-li vyhrát knihu Mötley Crüe Zpověď rockové skupiny s nejhorší pověstí na světě odpovězte e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky některé z našich sociálních sítí Facebooku Twitteru či Instagramu.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

 

Datum ukončení soutěže: 23.10.2020

Kategorie: CD & DVD & knihy


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace