SOUTĚŽ o tři kuchařské knižní novinky - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o tři kuchařské knižní novinky - www.chrudimka.cz

Termín soutěže 19. 9. 19. 10. 2020

Kůrčička křup omáčka šplouch

Nová kuchařka soutěžící pořadu MasterChef!

Jídlo by mělo vyvolávat emoce. Není nic příjemnějšího než když se vám skrze chutě vybaví určitá vzpomínka z dětství. Přesně v tomto duchu se kniha nese. Není třeba bát se složitých technik které se v domácí kuchyni nedají jednoduše zvládnout. Základem je využití jednoduchých surovin jejich kombinace a jednoduchá příprava. Kuchařka je pro ty kdo se v kuchyni cítí jako ryba ve vodě pro ty kteří se chtějí naučit něco nového i pro ty kteří s vařením teprve začínají.


Jednoduché a zdravé recepty pro seniory

První kniha z kompletu pro seniory: kuchařka zdravotní cvičení a cvičení mozku


Publikace „Jednoduché a zdravé recepty pro seniory' je určena pro osoby vyššího věku které si chtějí udržet co možná nejlepší fyzické a psychické zdraví. V úvodu lékaře se čtenář dozví o rizicích a stravovacích problémech tohoto věku o zásadách stravování a vhodných potravinách. Recepty jsou napsány přehledným způsobem větším písmem. U každého receptu je propočtený obsah bílkovin tuků a sacharidů. Knížka je obohacena vtipy Václava Hradeckého.


Bylinné čaje a esenciální oleje
Poznejte léčivou sílu přírody na vlastní kůži.


Začtěte se do receptů na bylinné odvary výluhy a maceráty a řekněte jednou provždy stop každodenním neduhům. Na stránkách bylinkové příručky na vás kromě receptů čeká užitečný seznam léčivých rostlin včetně upřesnění místa výskytu bylin období jejich sběru i léčivých vlastností a možných způsobů užití.


Chcete-li vyhrát jednu ze tří kuchařský knižních novinek z Albatros Media odpovězte e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky některé z našich sociálních sítí Facebooku Twitteru či Instagramu.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

 

Datum ukončení soutěže: 20.10.2020

Kategorie: CD & DVD & knihy


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace