SOUTĚŽ o hlavolamovou hru BAREVNÝ LOV - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o hlavolamovou hru BAREVNÝ LOV - www.chrudimka.cz

Termín soutěže 11. 9. 11. 10. 2020

Barevný lov je logická hra pro jednoho hráče z řady Smart Games. Doplňte barvy a pochytejte mouchy! Umístěte dílky na hrací desku tak aby se všechna zvířátka obarvila stejně jako jsou zobrazena v zadání. Sledujte jak se barva průsvitných zvířátek mění podle toho kde právě jsou. A nezapomeňte je nakrmit pokud právě mají hlad!

Dílky se zvířátky jsou průhledné zatímco podklad na hrací desce je barevný. Vaším úkolem je umístit jednotlivé dílky se zvířátky tak aby barevně odpovídaly zadání.

To by však bylo poměrně jednoduché. Proto je tu v některých zadáních ještě doplňující podmínka která říká že zvířata určitých barev musí nebo naopak nesmí dosáhnout na mouchu. V praxi to pak znamená že moucha musí být umístěna bezprostředně před zvířátkem.

K dispozici máte celkem 48 zadání přičemž jejich náročnost roste. Každé zadání má pouze jedno správné řešení. Všechna řešení najdete na konci knížky zadání.

Chcete-li vyhrát hlavolamovou hru BAREVNÝ LOV odpovězte e-mailem na soutěžní otázky a staňte se fanoušky některé z našich sociálních sítí Facebooku Twitteru či Instagramu.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

 

Datum ukončení soutěže: 11.10.2020

Kategorie: Hračky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace