SOUTĚŽ o tři knižní novinky z Nakladatelství HOST - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o tři knižní novinky z Nakladatelství HOST - www.chrudimka.cz

Karanténa

Thriller který předpověděl celosvětovou pandemii.

Londýn epicentrum celosvětové pandemie je kompletně izolovaný. V ulicích bují násilí a občanské nepokoje. Na dodržování zákazu vycházení dohlíží armáda. Před smrtícím virem který si vyžádal tisíce obětí není nikdo v bezpečí.

Na staveništi kde má vyrůst nouzová nemocnice najdou dělníci tašku s kostmi zavražděného dítěte. Nemilosrdný vrah se volně pohybuje po městě odhodlaný udělat cokoli aby policii zabránil vypátrat komu kosti patřily.

Inspektor Jack MacNeil který odpočítává poslední hodiny u sboru londýnské Metropolitní policie musí až do poslední chvíle vést vyšetřování. Jeho kariéra je v troskách manželství rozvrácené a virus zasáhne i jeho vlastní rodinu. Co ho zastaví dřív? Virus nebo vrazi?

Pekingský rozparovač

Šestý závěrečný díl série čínských thrillerů

Říká si Pekingský rozparovač. Jeho oběti jsou mladé krásné… a odporně zohavené. Veškerá pozornost se upírá na velitele pekingského policejního oddělení závažných trestných činů Li Jena. Jeho nadřízení média i vyděšená veřejnost požadují jasné výsledky a to nejlépe hned.

Americká patoložka Margaret Campbellová je přizvána aby na těle jedné z obětí provedla pitvu. Její nález šokuje všechny kdo na případu pracují. Krátce nato Li Jen obdrží několik osobních dopisů přímo od vraha a jeho život i kariéra se začínají nezadržitelně rozpadat. Pokud chce sám sebe a svou rodinu zachránit musí co nejrychleji odhalit vrahovu identitu.


Říše popela

Závěrečný díl epické fantasy trilogie Draconis Memoria

Kovolodní obchodní syndikát stovky let poháněla krev draggů — a chránili ho Krvožehnaní hrstka lidí kteří dokázali krev pít a v důsledku toho disponovali nadlidskými ale také děsivými schopnostmi. Nyní však hrozí že právě to co korporátní svět sytilo způsobí jeho zkázu.

Povstal Bílý dragg nepředstavitelné síly a teď stojí v čele armády draggů a Zkažených které si podrobil. Claydon Torcreek Lizanne Lethridgová a Corrick Hilemore operují v různých končinách světa avšak nyní se spojili v touze Bílého dragga a jeho armádu porazit.

V této válce čelí lidstvo smrtelnému ohrožení ale s pomocí starobylého vědění revolučních technologií a neočekávaných spojenců má dosud naději. Záchrana světa si však bude žádat oběti.


Chcete-li vyhrát tři knižní novinky z Nakladatelství HOST odpovězte e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky některé z našich sociálních sítí Facebooku Twitteru či Instagramu.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

 

Datum ukončení soutěže: 3.10.2020

Kategorie: CD & DVD & knihy


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace