SOUTĚŽ o kosmetické balíčky a vstupenky na kosmetický veletrh FOR BEAUTY - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o kosmetické balíčky a vstupenky na kosmetický veletrh FOR BEAUTY - www.chrudimka.cz

Termín soutěže 1.9. 1. 10. 2020

Oblíbené tradiční mezinárodní veletrhy INTERBEAUTY PRAGUE a WORLD OF BEAUTY & SPA které byly mnoho let konkurenčními veletrhy se v roce 2019 konečně spojily. A pro Vás návštěvníky i vystavovatele to přineslo mnoho pozitiv. Veletrhy se konečně konaly na jednom jediném místě a pouze za jedno vstupné.

Také si Vám dovolujeme sdělit další důležitou změnu. V roce 2020 naše veletrhy Interbeauty Prague a World of Beauty & Spa mění název. Budete je moci navštěvovat už výhradně pod jednotným názvem FOR BEAUTY. Důvodem je fakt že se oba tyto veletrhy staly součástí velké rodiny veletrhů pořádaných společností ABF v PVA EXPO PRAHA v Letňanech.

Až se současná nemilá situace ohledně koronaviru zklidní bude se veletrh FOR BEAUTY konat vždy dvakrát ročně. Tradičně vždy na jaře a na podzim jak jste byli zvyklí. Ovšem již výhradně na výstavišti v Letňanech.

S ohledem na mimořádné opatření Ministerstva zdravotnictví ČR které s účinností od 10. března 2020 zrušilo všechny veřejné i soukromé akce s předpokládanou účastí nad 100 osob po dobu neurčitou se jarní veletrh konat nemohl. V roce 2020 tak výjimečně dochází ke sloučení jarního a podzimního veletrhu do jednoho společného podzimního termínu 9. 10. 10. 2020 a zakoupené i čestné vstupenky na jarní veletrh budou platné i v novém sloučeném termínu veletrhu FOR BEAUTY.

Podmínky které nyní Vláda ČR pro konání veletrhů schválila je náš veletrh schopen a připraven zvládnout. Vaše zdraví a bezpečnost je pro nás prioritou. Veletrhy konané v areálu PVA EXPO PRAHA jsou organizovány v souladu se všemi hygienickými a mimořádnými opatřeními která jsou dána Vládou ČR.

Veletrh kosmetiky kadeřnictví a nehtového designu FOR BEAUTY je zaměřen na nehtovou modeláž manikúru a pedikúru kosmetiku péči o vlasy vybavení salonů SPA centra a přístroje pro pleť a tělo dále na současné trendy v kosmetických oborech zejména na anti-aging dermatokosmetiku modelaci postavy wellness relaxaci ale také na zdravý životní styl.

Jednotlivé obory jsou samozřejmě podpořeny i soutěžemi profesionálů. Na podzimním veletrhu budou probíhat soutěže v podobě Mistrovství v líčení České republiky MAKE-UP Mistrovství ČR s nominací na mezinárodní mistrovství Beauty Make-up Award 2021 na Beauty Düsseldorf dále celosvětové mistrovství v nail designu NailPro Czech Mistrovství ČR profesionálních pedikérů Beauty Foot Cup Czech 2020 Česko-Slovenskou soutěž holičů/barberů BarberBattle a mezinárodní Beauty Festival.

FOR BEAUTY je dlouholetý profesionální veletrh s vysoce kvalitní reklamní kampaní a velmi vysokou návštěvností. Být u nás a s námi se Vám všem prostě vyplatí.

www.veletrhkosmetiky.cz

Chcete-li vyhrát kosmetické balíčky a vstupenky na kosmetický veletrh FOR BEAUTY odpovězte e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku či na Instagramu.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

 

Datum ukončení soutěže: 1.10.2020

Kategorie: Kosmetika


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace