SOUTĚŽ o karetní hru Pekelný stroj - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o karetní hru Pekelný stroj - www.chrudimka.cz

Pekelný stroj: Moriarty vs. Sherlock je karetní hra ve které se spolu střetnou dva týmy hráčů. Tým detektiva Sherlocka se snaží deaktivovat bombu kterou nastražil ďábelský profesor Moriarty do věže samotného big Benu. Moriartyho tým se snaží aby bomba explodovala.

Identity jednotlivých hráčů jsou skryté hráči je získají tajně losem.

Kolo probíhá tak že jsou před hráče lícem dolů vyloženy karty s kabely. Hráči vědí jaké karty mají před sebou ale neznají jejich pozici. Hráč který je na řadě pak otočí kartu polženou před jiným hráčem. Tím může dojít k:

výbuchu bomby
přestřižení jednoho z klíčových kabelů
přestřižení bezvýznamného kabelu.

Pokud nedojde k výbuchu hraje hráč u něhož se otáčelo. Hráči spolu mohou komunikovat říkat co je mezi jejich kartami mohou lhát.

V Sherlockově týmu mají na dokončení úkolu pouze čytři kola. Pokud se jim nepodaří za tu dobu přestřihnout dostatečný počet kabelů a tím bombu zneškodnit případně pokud je otočena karta s výbuchem automaticky vyhrává Moriartiho tým.

Chcete-li vyhrát karetní hru Pekelný stroj odpovězte e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku Twitteru či Instagramu.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

 

Datum ukončení soutěže: 30.9.2020

Kategorie: CD & DVD & knihy


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace