SOUTĚŽ o tři komplety knížek Kamarádi z Medového lesa - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o tři komplety knížek Kamarádi z Medového lesa - www.chrudimka.cz

Kamarádi z Medového lesa naše záchranná četa školkových dětí: lišák Míša laňka Daňka divoké prasátko Chrochtík a mývalinka Makovička se vám představí ve dvou knihách.

Jak zahnat stesk Davídkovi se do nové lesní školky nechce a hrozně se mu tam stýská. Dobře že mu Chrochtík Makovička Míša a Daňka vyrobí lesní kalendář ve kterém se každou půlhodinu objeví malý dárek.

Králíčci v ohrožení Tentokrát pomůžou neposlušné Pavle: ta se vydá na dobrodružnou výpravu lesem a objeví dva králíčky kterým hrozí velké nebezpečí.

Už znáte naše kamarády?

lišák Míša Do všeho strká svůj zvědavý čumáček a dokáže v lese objevit ta nejlepší dobrodružství. A dobrý čuch má i na svoje kamarády kamarádství a dobrá parta jsou pro něj totiž to nejdůležitější.
laňka Daňka Je opatrná a zdrženlivá a neustále si s něčím dělá starosti. Ovšem nikdo není schopen vnímat pocity a nálady tak dobře jako ona. Proto jsou za její moudrá slova vždycky všichni vděční.
divoké prasátko Chrochtík Je pěkně mazané a neustále hledá nějaká dobrodružství a jeho maminka hledá jeho. Chrochtík své kamarády dokáže rozesmát i přivést k úžasu.
mývalka Makovička Ze všeho nejradši se o všechny stará neúnavně pečuje o čistotu a každou chvíli radostně zatleská. Své jméno dostala podle vlčího máku a červenou kytičku taky ze všeho nejradši nosí ve vláskách.


Chcete-li vyhrát komplet knížek Kamarádi z Medového lesa odpovězte e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku Twitteru či na Instagramu.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

 

Datum ukončení soutěže: 28.9.2020

Kategorie: CD & DVD & knihy


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace