https://www.chrudimka.cz/soutez-zivot-s-vuni-lubrikantu - www.chrudimka.cz

https://www.chrudimka.cz/soutez-zivot-s-vuni-lubrikantu - www.chrudimka.cz

Když dá úspěšná manažerka Klára svému manželovi slib že si najde klidnější a normálnější práci netuší že si pro ni osud připravil obchod s erotickými pomůckami. Coby oblastní ředitelka sítě sexshopů se seznamuje se svými zaměstnanci a s více či méně obvyklým zbožím běžnými i VIP zákazníky a chodem provozoven. Rychle pochopí že tohle normálnější a klidnější práce rozhodně nebude. I když ji některé situace jako plný kufr vibrátorů při policejní kontrole vyvedou z míry vše se snaží zvládnout s profesionálním nadhledem.

Prostřednictvím vyprávění Kláry nahlédnete do sexshopů před kterými jste možná vždy jen nesměle přešlapovali a potutelně nakukovali do výlohy. Co je ale uvnitř? Jaké erotické pomůcky tam můžete pořídit a kdo tam vlastně pracuje? Nestyďte se a račte vstoupit.

Chcete-li vyhrát knihu Život s vůní lubrikantuodpovězte e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

 

Datum ukončení soutěže: 24.9.2020

Kategorie: CD & DVD & knihy


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace