SOUTĚŽ o hotová jídla balená v sáčcích  EXPRES MENU - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o hotová jídla balená v sáčcích EXPRES MENU - www.chrudimka.cz

Jste na cestách v práci jedete na dovolenou nebo se vám jen nechce vařit?

Expres Menu jsou hotová sterilovaná jídla balená ve speciálních sáčcích. Můžete je pouze ohřát a ihned konzumovat. Nemusíte přidávat vodu ani jídlo převářet.

Není vakuováno! Díky tomu že jsou jídla zavařená patentovanou technologií CTP mají trvanlivost 3 roky bez nutnosti uložení v ledničce tedy +1 °C až +30 °C. Někomu se to možná nezdá ale buďte bez obav vše je vyzkoušeno a certifikováno.

Další velkou předností těchto jídel je že při jejich přípravě není použita chemie tedy žádné konzervanty dochucovadla barviva atd. Základní a jedinou přísadou jsou vždy čerstvé 100% přírodní suroviny. Pokud někdo ze zdravotních důvodů řeší lepek v potravinách zde nemusí. Všechna jídla jsou bez lepku.

Vybírat můžete z 90 druhů jednoporcových a dvouporcových hlavních jídel polévek příloh nakládaného masa. Klasika jako svíčková guláš španělský ptáček nebo boršč osloví skoro každého. Pro ostatní mají méně klasická jídla včetně vegetariánských a veganských.

Pro koho to jídlo vlastně je? Pro každého kdo se chce rychle zdravě a chutně najíst opravdového jídla. Jedete na dovolenou k moři na chatu na vodu nebo pod stan… Kdo by chtěl ztrácet čas vařením a můžete i ušetřit. Jste doma a nemáte čas vařit nebo se Vám jen nechce za 10 minut máte oběd nebo večeři. Pracujete jako řidič montér nebo ve směnném provozu? Nejen zde využijete tato jídla.

Těžko něco nahradí doma uvařené jídlo ale věřím že pokud ochutnáte tuto alternativu najde si u Vás své místo. Vše naleznete na www.jidlodokapsy.cz nebo se zastavte. Jídlo do kapsy se sídlem V Cholticích je zároveň velkoobchod maloobchod a provozuje e-shop.

www.jidlodokapsy.cz

Chcete-li vyhrát hotová jídla balená v sáčcích EXPRES MENU odpovězte e-mailem na soutěžní otázky a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

 

Datum ukončení soutěže: 20.9.2020

Kategorie: Zdraví & hubnutí & potraviny


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace