SOUTĚŽ o abstraktní hru NOVA LUNA - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o abstraktní hru NOVA LUNA - www.chrudimka.cz

Chytrá abstraktní hra od světoznámého autora Uwe Rosenberga Patchwork Agricola Caverna pro 1 4 hráče. Hra vznikla podle námětu Corného van Moorsela a byla nominována do užšího výběru 3 finalistů prestižní ceny Spiel des Jahres 2020 Hra roku kterou porota každoročně uděluje těm nejlepším rodinným hrám!

Nov nejtemnější fáze měsíce je už od pradávna symbolem nového začátku… Ideální chvíle začít znovu hledět kupředu a naplánovat svoji budoucnosti. ideální chvíle začít znovu hledět kupředu a naplánovat svoji budoucnost. A právě to je základem hry Nova Luna z latiny: nový měsíc neboli nov.

V každém kole této abstraktní rodinné hry musíte znovu naplánovat své příští kroky a vytvořit si novou strategii díky které se vypořádáte s proměnlivou nabídkou měsíčního kruhu.


Chcete-li vyhrát abstraktní hru NOVA LUNA odpovězte e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

 

Datum ukončení soutěže: 20.9.2020

Kategorie: Hračky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace