SOUTĚŽ o kooperativní hru ODYSEA - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o kooperativní hru ODYSEA - www.chrudimka.cz

V karetní hře Odysea na vás čeká 50 různých misí na cestě napříč Sluneční soustavou. Uspějete pouze v případě ře dokážete spolupracovat jako tým.

Odysea: Společně k deváté planetě je kooperativní štychová hra ve které se hráči v rolích astronautů vydávají na vesmírné dobrodružství s nejistým výsledkem. Šíří se totiž zkazky o jakési neobjevené deváté planetě. Neklidná cesta vesmírem se zde odehrává skrze 50 napínavých misí. Hru však můžete pokořit pouze tím že každý hráč bude mít splněny své individuální úkoly. Aby se hráči dokázali přenést přes některé překážky bude pro ně zásadní vzájemná komunikace. Ve vesmíru je ale něco takového náročnější než se zdá.

Hra bude s každou další misí těžší na pokoření. Po každé misi lze hru pozastavit a pokračovat kdykoli později. Během každé z misí vám nepůjde o co největší počet štychů nýbrž o to vytasit se ve správný čas se správnými štychy. Celý tým zvítězí pouze za předpokladu že uspěje ve svých úkolech každý z hráčů.


Chcete-li vyhrát kooperativní hru ODYSEA odpovězte e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

 

Datum ukončení soutěže: 8.9.2020

Kategorie: Hračky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace