SOUTĚŽ o deskovou hru HONBA ZA PRSTENEM - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o deskovou hru HONBA ZA PRSTENEM - www.chrudimka.cz

Mohutný muž jako by se hrbil v sedle zachumlaný do velikého černého pláště s kapucí takže bylo dole vidět jen boty ve vysokých třmenech; tvář měl zastíněnou a neviditelnou. Když dojel ke stromu kůň se zastavil. Postava jezdce seděla zcela nehybně s hlavou skloněnou jako by naslouchala. Zpod kápě se ozval zvuk jako když někdo větří a snaží se zachytit prchavou vůni; hlava se obrátila k jedné a k druhé straně silnice. Froda se náhle zmocnil nepochopitelný strach z odhalení a pomyslil na svůj Prsten. Měl pocit že by mu stačilo jej nasadit a byl by v bezpečí.

Honba za prstenem je deduktivní hra z prostředí populární trilogie Pán prstenů která bere hráče na výpravu napříč Středozemí kde se utkají v souboji důvtipu. Jeden hráč vede Froda Pytlíka z domovského Kraje do útočiště Roklinky kde se rozhodne o osudu jednoho Prstenu. Za pomoci silných spojenců a pod rouškou tajemství musí hráč jenž nese Prsten uniknout strašlivým Nazgûlům kteří jej pod vedením až čtyř dalších hráčů pronásledují. Hráči za Nazgûly spolupracují aby Froda našli a znovu získali Prsten pro svého Temného pána zatímco hráč který nese Prsten tajně vybírá Frodovu trasu na obou stranách herního plánu napřed z Hobitína do Hůrky a poté z Hůrky do Roklinky. Hra tedy využívá mechanismu tajného pohybu a jde o poměrně komplexní hru která se hraje se navíc na dvě dějství přičemž každé z nich se hraje trochu jinak. Honbu za Prstenem vytvořil tým designérů herního bestselleru War of the Ring společně s Gabrielem Marim autorem Letters from Whitechapel. Najdete v ní vynikající ilustrace z pera Johna Howea a Francesca Mattioliho a 7 detailních miniatur od Boba Naismitha.


Chcete-li vyhrát deskovou hru HONBA ZA PRSTENEM odpovězte e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

 

Datum ukončení soutěže: 15.8.2020

Kategorie: Hračky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace