SOUTĚŽ o balíček knih Opráski sčeskí historje - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o balíček knih Opráski sčeskí historje - www.chrudimka.cz

Znáte skutečné příběhy Cylira a Metojeda Fridexe Falcskiho Zmikunda Lucembruskiho nebo Dementa Kutwalda? Víte jak se skutečně staly významné události historie českých zemí? Pokud si myslíte že ano OPRÁSKI SČESKÍ HISTORJE vám dokáží že ne!

Velikán českých dějin a ústřední postava oprásků Zmikund Lucembruski je v knize popisován takto: „Velmi schopní chlapík žeje aš s poďivem žeho Češi nemaj vůbec ráďi. Narosďíl ot ěho bráhci Valcava IV. coš bil oběktivňě magor. Po slavním taťinkovi to nemňel lechkí a protože bil mlaší sin zbili naněj jen Uhri.' No nekupte to!

Za „nakradatelství Garda' bychom chtěli poděkovat „historickímu ústafu' že jsme byli vybráni z mnoha kandidátů a mohli jsme tento cenný klenot české literatury vyskytující se doposud pouze na sociálních sítích vydat knižně.

A pokud se vám to nelíbí tak SE STIM SMIŘte!

Chcete-li vyhrát balíček knih Opráski sčeskí historje odpovězte e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

 

Datum ukončení soutěže: 13.8.2020

Kategorie: CD & DVD & knihy


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace