SOUTĚŽ o zábavné sportovní hry Sport&Fun - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o zábavné sportovní hry Sport&Fun - www.chrudimka.cz

DO ROZTRHÁNÍ TĚLA

Energická hra pro 2-4 hráče od 7 do 12 let ve které se pohybují po hrací ploše sbírají fitness žetony ale především dělají fyzické cviky. Hráči bojují nejen s protivníky ale také se svým vlastním tělem a kondicí. Vítězem je ten kdo jako první sesbírá a složí všechny kousky skládačky z fitness žetonů. Hra je vhodná NA VEN i NA DOMA.

UNI-Hod podkovou

Tradiční dovednostní hra hra pro 2-4 hráče od 3 let která se hraje ve skupinách nebo jednotlivě musíte při ní prokázat přesnou mušku dobrý odhad vzdálenosti a…nervy z ocele. Dokážete se ještě dnes probojovat na nejvyšší stupínek? Neztrácejte čas a začněte hrát! SKVĚLÁ HRA K VODĚ A NA ZAHRADU!

TREFA na 10

Kdo z vás hází nejpřesněji? Rychleji dále přesněji buďte jako olympijští sportovci! Prověří vás celkem 8 různých variant her pro 2-4 hráče od 3 let při nichž házíte sáčky na velkou plachtu s bodovaným terčem a snažíte se svým soupeřům dokázat kdo má skutečně přesné 'jestřábí” oko! Skvělá zábava NA VEN i NA DOMA.

X-GAME

Pohybová hra pro 2-4 hráče od 3 do 12 let ve které zjistíš svou přesnost a zlepšuješ tělesnou zdatnost. Vyzkoušej všech 6 super variant her ve kterých musíte nejen házet přesně ale také rychle běhat a ukázat svou kondici zatímco děláte shyby výskoky a dřepy. Můžete si také zahrát variantu 'pohybové casino”. Skvělá zábava NA VEN i NA DOMA.

Chcete-li vyhrát zábavné sportovní hry Sport&Fun odpovězte e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

 

Datum ukončení soutěže: 9.8.2020

Kategorie: Hračky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace