SOUTĚŽ o logickou hru CHYTRÝ FARMÁŘ - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o logickou hru CHYTRÝ FARMÁŘ - www.chrudimka.cz

Chytrý farmář je logická hra pro jednoho hráče z řady Smart Games v níž budete umísťovat ohrady okolo zvířátek tak aby byly jednotlivé druhy zvířat pospolu. U náročnějších úloh nesmíte zapomenout aby každé zvířátko mělo přístup ke korytu s vodou. Ve hře je celkem 60 úloh přičemž náročnost úloh roste.

Postavte zvířátkům ohrady! Na farmě je pořádný zmatek! Zvířátka si hrají společně v jedné ohradě a dělají velký nepořádek. Ale už je čas jít spát a proto musí všechna zvířátka do svých ohrad aby měla klid. Farmář má však po ruce jen 3 dílky plotů aby celou louku rozdělil na samostatné ohrady. Pomůžete mu postavit pro každý druh zvířátek samostatnou ohradu a zajistíte aby měla všechna zvířátka co pít.

U jednodušších úloh bude vaším úkolem ohradit dvě zvířátka jednoho druhu u těch složitějších budete ohrazovat zvířátko pouze jedno avšak současně budete muset zajistit jeho přístup ke korytu s vodou. Se zvířátky a korýtky se nijak nehýbe jejich pozice je dána zadáním hýbe se pouze s ploty.

Každé zadání má pouze jedno správné řešení. Všechna řešení najdete na konci knížky.

Chcete-li vyhrát logickou hru CHYTRÝ FARMÁŘ odpovězte e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

 

Datum ukončení soutěže: 7.7.2020

Kategorie: Hračky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace