SOUTĚŽ o kooperativní hru ZASNI SE! - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o kooperativní hru ZASNI SE! - www.chrudimka.cz

Mysl je zvláštní místo.

Ostatně byste to měli vědět když jste tajemné síly které v ní všude víří. Váš člověk myslí celý den na podivné věci. Ale když usne konečně si můžete užít tu pravou zábavu! Sny jsou ÚŽASNÉ! Náhodné symboly a myšlenky propojené dohromady a vyprávějící neuvěřitelné příběhy? Perfektní! Škoda že lidé zapomínají vaše mistrovská díla tak rychle… Ale ne dnes v noci! Dnes v noci pomůžete svému člověku prožít ty nejintenzivnější sny a zapamatovat si jejich každičký kousek. Možná si pak konečně uvědomí že myslí by se nemělo plýtvat!
Zasni se! je kooperativní karetní hra pro 28 hráčů ve věku od 7 let. Společně s kamarády snílky splétejte podivné a ztřeštěné sny a snažte se vaše zážitky zapamatovat ty dobré i ty špatné. Čím vyšší bude vaše skóre tím lépe se ráno budete cítit!

Chcete-li vyhrát kooperativní hru ZASNI SE! odpovězte e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

 

Datum ukončení soutěže: 26.6.2020

Kategorie: Hračky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace