SOUTĚŽ o dvě knihy KETODIETA - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o dvě knihy KETODIETA - www.chrudimka.cz

Termín soutěže 24. 5. 24. 6. 2020

Komplexní publikace s úžasnou kuchařkou a stravovacími plány.

Pro Ty kdo se chtějí vyléčit zhubnout a obnovit sebedůvěru.

Mezinárodní bestseller propagátorky zdravého životního stylu Leanne Vogelové se bezprostředně po svém vydání v roce 2017 zařadil mezi nejprodávanější knihy o ketodietě revolučním přístupu k uzdravení léčení zhubnutí a štěstí. Skvěle napsaný průvodce plný praktických tipů a rad vám ukáže jak jíst tuky a zároveň se vyvarovat posedlosti jídlem zhubnout a nalézt energii do života. Chcete-li zkusit něco nového a originálního každá stránka knihy Leanne Vogelové ukazuje jak strava bohatá na přirozeně zdravé tuky pomůže uzdravit vaše tělo i duši.

Zkušenosti s programem Fat Fueled neboli „Jezdíme na tuk' jsou ohromující. Toužíte po tom cítit se opět plní energie aniž byste měli hlad a zároveň pocit že jste se o něco připravili? Pak toto je ta správná kniha.

Chcete-li vyhrát jednu ze dvou knih KETODIETA odpovězte e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

 

Datum ukončení soutěže: 24.6.2020

Kategorie: CD & DVD & knihy


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace