SOUTĚŽ o deskovou hru ROOT - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o deskovou hru ROOT - www.chrudimka.cz

Root je desková hra plná dobrodružství a boje kdy se hráči snaží získat kontrolu nad lesní říší. Hanebná Markýza z Kocourova obsadila velké území hvozdu a vykořisťuje jeho bohatství. Za její vlády se proto mnoho lesních tvorů spojilo aby vzdorovalo nadvládě koček.

Aliance může požádat o pomoc tajemného Tuláka který se dovede pohybovat i po těch nejnebezpečnějších stezkách. Avšak ač tento poutník sympatizuje s nadějemi a sny aliance lesních tvorů je také dost starý na to aby pamatoval velké dravce kteří tu kdysi vládli. Pyšná a rozhádaná dynastie dravců vybírá nového velitele a věří že je povede k získání jejich pradávných nároků.

Pódium je nachystáno pro hru která rozhodne o osudu celého lesa. Velké střetnutí rozhodne která skupina tu nakonec zakoření.


Chcete-li vyhrát deskovou hru ROOT odpovězte e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

 

Datum ukončení soutěže: 22.6.2020

Kategorie: Hračky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace