SOUTĚŽ o dvě knižní novinky Nakladatelství CPress - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o dvě knižní novinky Nakladatelství CPress - www.chrudimka.cz

Domácí minizahrádky

Vyrobte si vlastní kousek zeleně který vám opravdu vydrží.

Taky vám chcípne každá kytka kterou si domů přinesete protože zalívání má prioritu číslo 324? Ale touha po zeleni vás stále neopouští? Domácí minizahrádky jsou přesně to co potřebujete. Vytvořte si svou vlastní nádobku s rostlinkou. Můžete ji i pojmenovat třeba Janička a brát ji jako domácího mazlíčka. Knížka vám předvede 33 terárií s kaktusy sukulenty tropickými rostlinami mechy a vzdušnými rostlinkami a poradí jak si je doma vytvořit.


Vajíčková kuchařka

80 receptů! České i zahraniční tradiční i autorské obyčejné i opravdu luxusní vždy však vaječné!

Díky této knize vykouzlíte hromadu báječných jídel z vajíček od snídaně až po večeři včetně polévek i dezertů a ještě navíc využijete zdravé nutriční vlastnosti této superpotraviny. Recepty známé české foodblogerky reBarbora´s kitchen čerpají z české tradice ale i ze zahraničních zdrojů některé vymyslela sama autorka jiné převzala od světových kuchařů. V každém případě si na jídle připravené podle těchto receptů opravdu pochutnáte!


Chcete-li vyhrát jednu ze dvou knižních novinek Nakladatelství CPress odpovězte e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

 

Datum ukončení soutěže: 16.6.2020

Kategorie: CD & DVD & knihy


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace