Soutěž o časopis FreeMagazine #71

Soutěž o časopis FreeMagazine #71

V naší nové soutěži s free magazinem můžete vyhrát jeho jednasedmdesáté číslo, na němž se v jeho redakci už usilovně pracuje, a které oficiálně vyjde až 14.října.

Z článků, které vás v něm čekají neminou, se můžete těšit např. na čtení o nedávném projektu Lakai Masters Of Prague, o dobrodružném putování Etnies teamu po Sicílii nebo o zákulisí vzniku filmu „Possesed to Chill“. Snowboardingu chtiví čtenáří pak jistě ocení luxusní fotogalerii z nejnovějšího filmu Neverland od Absinthe Films, snowboardovou reportáž o krásné a zvířecí Kamčatce nebo velezajímavý článek o ježdění ve městech duchů z dob zlaté horečky na americkém středozápadě.

Limitovanou přílohou free magazine #71 bude i výše zmíněné DVD s nejnovějším filmem z dílny free magazine & skaterock.cz s názvem "Possesed to Chill". Tato příloha bude k dostání pouze u výtisků pro předplatitele a skateshopy, ale týká se samozřejmě i výherce této soutěže!


FREE MAGAZINE

Časopis free magazine jistě není potřeba nijak dlouze představovat. Už několik let nám osmkrát do roka přináší exkluzivní reportáže, rozhovory a články reflektující aktuální dění na domácí i světové scéně skateboardingu a snowboardingu. Nedílnou součástí jsou i související kulturní příspěvky z oblasti filmu, hudby, moderního umění a designu.

Narozdíl od jiných médii se nesnaží dění na naší scéně pouze dokumentovat a informovat o něm, ale zároveň ho i zásadně ovlivňovat a směřovat. Již několik let je tak redakce free magazine producentem nejrůznějších snow/skate klíčových projektů a akcí v rámci domácího i mezinárodního dění, které vám jistě nejsou neznámé:

Bodově zmíním několik z nich:
- DC S.k.a.t.e. Game
- Skateboarding Day
- És Game of S.k.a.t.e.
- Roadcrew
- F.O.T.R.
- theLAB
- Quiksilver Snowjam
- Snowboarding Day

 

Datum ukončení soutěže: 28.9.2009

Kategorie: Auto & Moto


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace