SOUTĚŽ o fotoknihu Annie Leibovitz  PŘI PRÁCI - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o fotoknihu Annie Leibovitz PŘI PRÁCI - www.chrudimka.cz

Královna portrétní fotografie Američanka Annie Leibovitz vypráví svůj profesní životopis který je zároveň úzce spjatý s jejím osobním životem.

Dozvídáme se o jejích rodičích místech kde vyrůstala i o její cestě k fotografickému řemeslu a umění. Procestujeme s ní celý svět potkáme se s bezpočtem hvězd i hvězdiček které za svou dlouhou kariéru zvěčnila a s některými z nich se i lidsky sblížila. Na fotografiích zachytila mezi jinými novináře a spisovatele Huntera S. Thompsona kapelu Rolling Stones Johna Lennona a Yoko Ono Demi Mooreovou Whoopi Goldbergovou a také královnu Alžbětu II.

Všem zájemcům o fotografování zodpoví nejčastější otázky týkající se vybavení osvětlení a postupů a nádavkem přihodí pár dobrých rad tipů a zkušeností. Knihu korunují reprodukce jejích nejslavnějších snímků v průřezu let.


Chcete-li vyhrát fotoknihu Annie Leibovitz PŘI PRÁCI odpovězte e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

 

Datum ukončení soutěže: 4.6.2020

Kategorie: CD & DVD & knihy


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace