SOUTĚŽ o detektivní hru Detektiv: Zločin v L.A. - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o detektivní hru Detektiv: Zločin v L.A. - www.chrudimka.cz

Zločin v L.A. je první velké rozšíření pro hru Detectiv: Po stopách zločinu. Jak už název napovídá budo se příběh tři nových případů odehrávat v Los Angeles a navíc v 80. letech 20. století. Takže moderní vymoženosti musí tentokrát stranou a bude třeba používat starou dobrou práci v terénu sem tam porušit některý zákon a najít padouchy dřív než stihnou dokončit svůj plán.

Tři případy v tomto rozšíření tvoří ucelený příběh ale každy z případů má svoji vlastní zápletku kterou musíte rozplést. Ve hře je kromě tří případů také nová parta detektivů z osmdesátek nový herní plán a krátká pravidla popisující několik nových prvků.

Česká verze oproti jiným jazykovým verzím obsahuje také fotografie postav bez kterých si většina hráčů nedokáže hraní ani představit a které hře dodají atmosféru.

Chcete-li vyhrát detektivní hru Detektiv: Zločin v L.A. 1. rozšíření odpovězte e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

 

Datum ukončení soutěže: 28.5.2020

Kategorie: Hračky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace