SOUTĚŽ o knihu Taková normální kuchařka - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o knihu Taková normální kuchařka - www.chrudimka.cz

Termín soutěže 26. 4. 26. 5. 2020

Už dlouho jsem chtěl udělat kuchařku z obyčejných jídel a surovin pro každého Takovou normální kuchařku s recepty které nejsou složité netrvají dlouho a nákup surovin na jejich přípravu se dá uskutečnit pohodlně v každém běžném obchodě a finančně vás neskolí. Takové recepty které má ráda a rozumí jim většina z nás a ze kterých se i každý spokojeně a chutně nají. Ani já doma nevařím jinak hlavně ať je to dobré rychle hotové a ať to není žádá věda.

Kniha je souborem jen hlavních jídel a variací omáček které můžete různě kombinovat. Obsahuje i několik receptů které ukážou jak zužitkovat to co se zrovna nespotřebovalo a co lze použít i další den. A také vám poradí jaké suroviny mít doma skladem aby paleta toho co si doma můžete uvařit byla co nejširší. Čím dál tím víc mi připadá že to čemu se říká normální ve společnosti dramaticky vymírá a stává se nenormálním. Pokud se mi s touto knihou podaří rozšířit repertoár vašeho každodenního normálního stravování budu moc rád.

Chcete-li vyhrát knihu Taková normální kuchařka odpovězte e-mailem na soutěžní otázka a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

 

Datum ukončení soutěže: 26.5.2020

Kategorie: CD & DVD & knihy


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace