SOUTĚŽ o knihu 1000 divů přírody které musíte vidět - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o knihu 1000 divů přírody které musíte vidět - www.chrudimka.cz

Každý milovník přírody má vlastní seznam zvířat která by rád spatřil míst jež by rád navštívil a oceánů které by chtěl prozkoumat. V cestě vám může stát práce rodina škola peníze či zodpovědnost ale co kdyby vás nevázaly žádné povinnosti? Co kdyby se vašim zážitkům nekladly žádné meze a všechno jste mohli zakusit z první ruky? Kam byste jeli jaké divy přírody byste navštívili?

1000 divu přírody které musíte vidět je sbírkou tisíce neuvěřitelných setkání s přírodou napříč všemi kontinenty od pozorování velryb v Pacifiku přes potápění u Velkého bariérového útesu a krmení pand v Číně až po jízdu na divokých koních ve Francii. Kromě nádherných fotografií kniha obsahuje užitečné informace o tom jak podpořit snahy ochránců přírody i rady jak si počínat v přítomnosti divoké zvěře.

Ať už vás čeká rok volna po střední škole máte vědeckou dovolenou nebo odcházíte do důchodu tato kniha vám bude inspirací a pomůže vám zaonačit některé z vysněných plánu které jste považovali za neuskutečnitelné.

Chopte se poslední příležitosti spatřit ohrožené druhy staňte se dobrovolníkem v rámci ochranářského projektu vydejte se na vzrušující dobrodružství nebo si vychutnejte krásu rozmanitých krajin tato kniha vám pomůže splnit si životní sen.

Chcete-li vyhrát jednu ze tří knih 1000 divů přírody které musíte vidět odpovězte e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

 

Datum ukončení soutěže: 18.5.2020

Kategorie: CD & DVD & knihy


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace