SOUTĚŽ o deskovou hru DĚSNEJ KRVÁK - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o deskovou hru DĚSNEJ KRVÁK - www.chrudimka.cz

S Děsným krvákem zažijete horor jako z filmů 80. let. Jako hlava rodiny nestvůr ulovte a zmasakrujte skupinu studentů z vejšky co se sešla na chatě hluboko v lesích.

Staňte se postavou ze scénáře osmdesátkového hororu se hrou Děsnej krvák!

Tentokrát bude však vaším úkolem chytit a zamordovat všechnu tu nesnesitelnou omladinu která s ukrývá v odlehlé chatě uprostřed lesů. V roli hlavy nestvůrného rodu si budete muset pečlivě vytvořit pořadí ve kterém budete eliminovat vaše oběti. A následně zahájit masakr.

Děsnej krvák je taktická hra jež se inspiruje ve filmových hororových klasikách a hráči v ní zosobňují rodinu tří příšer skládající se z matky otce a dítěte. Každá postava i samotná rodina přitom má své vlastní parametry a schopnosti. Jejich cílem je pročesat důkladně celou chatu nalézt kde se ukrývá všech pět návštěvníků a postarat se o ně. Každá z obětí se zde skrývá v balíčku karet který příšery musí prohledat aby je našly. Během toho z oněch karet budou získávat předměty a různé pasti. Jakmile je některá z obětí odhalena její miniatura se umístí na herní plán a již na ní může být zaútočeno.

Nicméně každý hráč si na začátku vytvoří tajné pořadí k zavraždění obětí a pokud se mu jej podaří dodržet do konce hry získá více bodů. Může k tomu využívat jejich karty předmětů kterými se oběti mohou bránit před jinými příšerami či je bude moci zastrašovat do různých místností aby dosáhl jejich úmrtí v potřebném pořadí. Hra Děsnej krvák obsahuje mimo jiné i svazek scénářů s novými herními cíli a speciálními pravidly které z každé bezměsíčné noci dělají zcela nový herní zážitek.


Chcete-li vyhrát deskovou hru DĚSNEJ KRVÁK odpovězte e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

 

Datum ukončení soutěže: 23.4.2020

Kategorie: Hračky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace