SOUTĚŽ o kuchařku Moderní česká cukrařina - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o kuchařku Moderní česká cukrařina - www.chrudimka.cz

Česká moderní cukrařina

Od vánočky až po nejnovější trendy v cukrařině. Nejlepší cukrářské recepty pohromadě!

I cukrářské řemeslo si zaslouží svého kreativního designéra a Josef Maršálek je jedním z nejlepších. Prestižními cenami ověnčený cukrář pracoval více než sedm let v londýnském kulinárním týmu luxusního domu Harrods pekl pro britskou královnu cestoval po světě sbíral zkušenosti v Americe i v Indii a udával cukrářské trendy celému světu. A teď sepsal na základě svých zkušeností kuchařku dostupnou pro všechny. Najdete v ní 47 jeho nejoblíbenějších receptů zahrnujících českou klasiku i moderní dobroty a můžete se inspirovat osvědčenými cukrářskými triky nejen pro začátečníky ale i pro pokročilé. Nechte se zlákat a přijměte pozvání do sladkého světa plného lahodných krémů křupavých těst neodolatelných moučníků a sametových polev do světa který si ode dneška můžete upéct a připravit sami doma!

Chcete-li vyhrát kuchařku Moderní česká cukrařina odpovězte e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

 

Datum ukončení soutěže: 17.4.2020

Kategorie: CD & DVD & knihy


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace