SOUTĚŽ o knihu The Beatles všechny písně - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o knihu The Beatles všechny písně - www.chrudimka.cz

Víte že melodie Yesterday přišla k Paulovi 'sama” ale že s textem se dost natrápil a dokonce chvíli zpíval o míchaných vejcích? Nebo že inspirací pro Johnovu Lucy in the Sky with Diamonds nebylo LSD ale obrázek jeho syna? Tušíte proč Ringo napsal píseň o zahradě chobotnice? A od čeho utíkal George když skládal Here Comes the Sun?

Příběhy všech písní Beatles největší kapely všech dob můžete mít teď v jedné knize spolu s kompletními texty a raritními fotografiemi. Sledujte vývoj tvorby originálních tvůrčích osobností. Skupin jako oni byla v téže době nejen v Liverpoolu spousta.

Proč zrovna Beatles? Otevřete knihu a zjistěte co jedinečného v sobě měli tihle kluci že se stali nejzářivějšími hvězdami na nebi pop-music.

Chcete-li vyhrát knihu The Beatles všechny písně odpovězte e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

 

Datum ukončení soutěže: 7.4.2020

Kategorie: CD & DVD & knihy


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace