SOUTĚŽ o knihu Mistrovská díla planety Země - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o knihu Mistrovská díla planety Země - www.chrudimka.cz

Do ruda rozžhavená láva explodující při kontaktu s oceánem gejzíry chrlící sloupy vroucí vody barevné prameny obsahující termofilní bakterie obrovské ledovce velké jako budovy burácející vodopády které se střemhlav vrhají do hlubokých roklí vrstvy skalního podloží podobné vlnám. To je jen pár příkladů toho co najdete na stránkách této knihy. Velkolepé fotografie vzdávají hold ohni ledu vodě a větru mocným silám které odjakživa formovaly naši planetu a odhalují fantastické přírodní divy a krásy které vám vyrazí dech.

Síla přírodních živlů odjakživa mění a tvaruje povrch naší planety. Dala vzniknout impozantním horám hlubokým kaňonům neobvyklým exotickým krajinám úžasných barev tvarů a textur. Od vyprahlých pouští až k zemím ohně a ledu tato kniha vám umožní cestovat a objevovat přírodní zázraky pěti kontinentů.

Publikace obsahuje úchvatné snímky od nejlepších fotografů kteří se zaměřují na přírodní divy a krásy naší planety.

Chcete-li vyhrát knihu Mistrovská díla planety Země odpovězte e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

 

Datum ukončení soutěže: 2.3.2020

Kategorie: CD & DVD & knihy


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace