SOUTĚŽ o rodinnou hru FAST FOOD - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o rodinnou hru FAST FOOD - www.chrudimka.cz

V báječné rodinné hře Fast food budete co nejrychleji vykrývat objednávky jako obsluha v rychlém občerstvení. Když budete rychlejší než protihráči vyděláte si více peněz a vyhrajete hru.

Zábavná hra kde záleží na vašem postřehu a rychlosti.

Kdo byl někdy ve velkém rychlém občerstvení tak ví jak zde probíhá rychlé vykrývání spousty různých objednávek. A o to jde také v zábavné rodinné hře Fast food. Hráči se snaží co nejrychleji vykrývat přicházející objednávky jako obsluha rychlého občerstvení. Objednávky představují vždy tři vyložené karty na stole. Jednotlivá požadovaná jídla a pití mají hráči jednak v ruce a nové na hozených kostkách. Kdo nejrychleji poskládá celou objednávku zákazníka rychle cinkne na zvonek „vykryje' zákazníkovu objednávku a za to získává peníze. Součástí hry jsou 2 dřevěné kostky s obrázky jídla a pití karty s jídlem a pitím karty s objednávkami a samozřejmě zmiňovaný zvonek. Ve hře záleží na postřehu hráčů a jejich schopnosti rychlé kombinatoriky. Hra je určena dětem od osmi let.

Chcete-li vyhrát rodinnou hru FAST FOOD odpovězte e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

 

Datum ukončení soutěže: 2.3.2020

Kategorie: Hračky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace