Vyhrajte fotoobraz z vlastní fotografie - www.dentimedshop.cz

Vyhrajte fotoobraz z vlastní fotografie - www.dentimedshop.cz

Miluji fotografie. Když se některá opravdu povede má svoje místo jisté. Na stěně! A je potom jedno jestli zvolím černobílou variantu nebo je fotografie barevná.

Pokud máte také rádi fotoobrazy pojďte si s námi o jeden zasoutěžit. Za fotoobraz od firmy Dastax mohu dát ruku do ohně. Jejich tvorba mi visí doma na stěně.
Fotoobraz do soutěže věnuje firma Dastax
Dastax je česká firma která působí v Jidřichově Hradci. Věnuje se tisku fotografií fotoobrazů službám grafického studia dále tisku kalendářů bannerů i plakátů pro společnosti.

Fotoobrazy netisknou přímo na desky. Nejdříve je vytisknou na fotopapír a poté je kašírují na zvolený podklad čímž zajistí kvalitní a ostrý tisk. Součástí produktů je samozřejmě i zavěšení. Spolehnout se můžete i na pečlivé a kvalitní zabalení zásilky.

Výherce v soutěži získá obraz o rozměru 60x90 cm na desce Kapa se saténovou laminací a to dokonce ve stříbrném rámu v hodnotě 2 319 Kč.

Soutěžní otázka
Jaký výrobek z našeho sortimentu používáte a jak jste s ním spokojeni případně jaký výrobek byste si přáli vyzkoušet a proč?

Kdo získá fotoobraz od firmy Dastax?
Z došlých příspěvků vybereme jeden jehož majitel si bude moci nechat vyrobit fotoobraz ze své vlastní fotografie. Soutěž trvá od 30. ledna do 9. února 2020. Následně oslovíme vítěze na uvedené emailové adrese.

 

Datum ukončení soutěže: 9.2.2020

Kategorie: Ostatní


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace