SOUTĚŽ o čtyři rodinné hry od vydavatelství PIATNIK - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o čtyři rodinné hry od vydavatelství PIATNIK - www.chrudimka.cz

Golden Horn

Chraňte vzácné hedvábí koření a poklad! Jednoduchá a výtečně graficky zpracovaná transportní desková hra. Brázděte se svou majestátní galérou moře svět je jen váš ale poradíte si i s piráty?

Tato hra Vás přenese do role benátského obchodníka z 15. století. Vyšlete svou flotilu rychlých galér a obchodujte se vzácným zbožím jakým je koření hedvábí a drahé kovy. Ubraňte se přitom pirátům a obratně využijte větru k rychlé plavbě. Zažijte s touto hrou vzrušující chvíle obchodníků ze zálivu Zlatý roh rušného přístavu na hranici mezi Orientem a Západem.


Up The Rock

Rodinná hra která připomíná Člověče nezlob se přináší o poznání napínavější zábavu a hodně možných kombinací.

Vzhůru do hor! Šikovným hodem dovedete své kozorohy k vrcholku. Rozestavte je chytře na horských stráních a postupujte vzhůru. Stojí vám v cestě cizí kozoroh? Žádný problém! Postrčte ho do horského potoka.


Ponder

Vítejte u rybníka! Jste tu včas právě začíná závod žabek! Tvoje žabky však nejsou v příliš dobré kondici a na druhou stranu proto mohou skákat jen po listech leknínů. Pozor ale na soupeře mohou vás knock-outovat zpátky na startovní břeh.


Venezia 2099

Dramatická a napínavá hra pro celou rodinu. Pokud vaší figurce hrozí pád do vody přispěchejte na pomoc se svou gondolou!

Benátky město nad kterým visí temné proroctví: jejich úplné sesutí do moře se zdá nevyhnutelné. Zažijte v této hře zánik města na laguně. Chopte se role sběratele umění hledajícího vzácné poklady. Proklestěte si šikovně cestu potápějícími se městskými částmi a využijte plovoucích plošin jako ostrůvků bezpečí. Gondoly vám pomohou zachránit se ze zdánlivě bezvýchodných situací. Protože jen ten kdo jedná s rozmyslem má šanci na vítězství!

Chcete-li vyhrát jednu ze čtyř rodinných her od vydavatelství PIATNIK odpovězte e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

 

Datum ukončení soutěže: 18.1.2020

Kategorie: Hračky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace