SOUTĚŽ o předplatné týdeníku NAŠE RODINA - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o předplatné týdeníku NAŠE RODINA - www.chrudimka.cz

NAŠE RODINA je tradiční časopis který vychází od roku 1968 a je určen pro čtenáře kterým nejsou lhostejné hodnoty jako je víra morálka poctivost. Tento týdeník si předplácely už naše maminky a babičky a mnohé jej odebírají dodnes.

NAŠE RODINA zůstává jedním z mála českých časopisů možná dnes jediným který se výrazně přiklání na stranu lidské snášenlivosti nenásilí mravnosti.

Nezajímají nás:
* malicherné skandály * umělé senzace * bulvární klepy

Upřednostňujeme:
* slušnost * nevtíravost * serióznost * podporu všeho kladného v životě!


OBSAH ČÍSLA:

rozhovor cestopis tip na výlet svět víry z Moravy /z Plzeňska kultura příloha Klub receptáře kaleidoskop/na slovíčko/ o češtině portrét rodina od A do Z paměť národa/z archivu Naší rodiny/svět náboženství/z našich diecézí cestami proměn záhady české historie poradna/kosmetika/móda/zdravá výživa/chvíle s technikou starožitník zdraví četba u rodinné plotny celostranná křížovka čtení na pokračování tip týdne

CÍLOVÁ SKUPINA: 55+ se SŠ a VŠ vzděláním

Vychází: 50krát ročně + 1 vánoční dvojčíslo

Formát: A4 Rozsah: 32 strany Periodicita: týdeník vychází každé úterý Cena: 34 Kč

Chcete-li vyhrát půlroční předplatné týdeníku NAŠE RODINA odpovězte nám e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

 

Datum ukončení soutěže: 6.1.2020

Kategorie: Ostatní


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace